۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ :: ۲۰ مهٔ ۲۰۲۵ :: ۲۳ ذیقعدهٔ ۱۴۴۶
گوی خبر- مریم عبدی خبرنگار: سید حامد بیکای برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی را از جمله برنامه های این جشنواره برشمردو تصریح کرد: اجرای برنامههایی چون ورکشاپهای آموزشی، موسیقی محلی، نمایشهای آیینی، تور بابلگردی و مسابقات متنوع در حاشیه این جشنواره برگزارشد.
شهردار بابل یادآور شد: این جشنواره نه تنها جنبه فرهنگی دارد، بلکه فرصتی برای معرفی بابل به عنوان یک مقصد گردشگری و رونق اقتصادی منطقه است.
برپایی ۴۰ غرفه در جشنواره بهارنارنج
مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بابل نیز با اشاره به اینکه جشنواره ملی بهارنارنج از ۱۹ الی ۲۵ اردیبهشت به مناسبت میلاد خجسته امام رضا(ع) برگزار شد،گفت: این جشنواره به مدت یک هفته با برپایی ۴۰ غرفه هرروز با محتوی متفاوت از جمله غرفه آموزش آشپزی،صنایع دستی، محصولات بهارنارنج، غذای بومی محلی، برند شامی بابلی،سوغات شهرهای مختلف کشور و...برگزار شد.
حسن کاظمی گنجی افزود: امسال بخش ویژه این جشنواره عرضه صنایع دستی بومی ومحلی با ایجاد فضای مناسب با کلبه های چوبی و سنتی ومحلات قدیمی بابل است.
ضرورت برگزاری جشنواره برنج در بابل
امام جمعه بابل نیزبا تقدیر از اقدامات ارزنده شهرداری وشورای شهر بابل، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره فرصتی برای ایجاد فضایی با نشاط برای شهروندان و به خصوص امکان عرضه محصولات صنایع دستی و مشاغل خانگی است.
حجت الاسلام حسن روحانی تصریح کرد: ضروریست برگزاری جشنواره هایی در مناسبت های مختلف بومی و مذهبی مانند جشنواره برداشت برنج را در سال جاری داشته باشیم .
جشنواره بهارنارنج فرصتی برای معرفی ظرفیت های مختلف بابل
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر بابل نیز اظهار کرد: این رویداد میتواند تأثیر بزرگی در توسعه فرهنگی و اقتصادی بابل داشته باشد.
بهرام لطیفی افزود: سیزدهمین جشنواره ملی بهارنارنج بابل نه تنها به عنوان یک جشنواره فرهنگی مهم، بلکه به عنوان فرصتی طلایی برای معرفی بیشتر شهرستان بابل و توانمندیهای آن در سطح ملی و بینالمللی عمل خواهد کردومیتواند به یکی از رویدادهای برجسته کشور تبدیل شود.