وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی مدعی شد: تصمیم دیوان کیفری بینالمللی یک سابقه خطرناک علیه حق دفاع است و اسرائیل و رهبران حماس را در یک جبهه قرار میدهد.
با افزایش فشارهای دیپلماتیک سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه از مسیر آژانس بین المللی انرژی اتمی به کشورمان، دیپلماسی جمهوری اسلامی در تلاش برای حل عقلانی و کارشناسی گره های پرونده هسته ای است. خبرآنلاین در این گزارش انگیزه ها و دلایل فشار به ایران را بررسی کرده است.
«حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت به دلیل ارتکاب جنایات جنگی از تاریخ دستکم ۸ اکتبر ۲۰۲۳ الی ۲۰ مه ۲۰۲۴، روزی که دادستان درخواستی را در این خصوص ارائه داد، صادر شده است.»
گوی خبر- دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نخستوزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ برکنار شده را صادر کرد.
نماینده اتحادیه اروپا در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، بیانیهای را درباره برنامه هستهای ایران قرائت کرد و گفت: به راهحل دیپلماتیک برای رسیدگی به موضوع هستهای ایران متعهد هستیم.
«حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای سید محمود علوی نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب» منصوب میشوید.»
رهبران جهان این هفته در اجلاس سران گروه ۲۰ در ریو دو ژانیرو گرد هم آمدهاند، اما حضور پررنگ دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب ایالات متحده، حتی با وجود عدم حضور فیزیکی او، کاملاً مشهود است. پرسشی که ذهن کشورها و شرکتها را به خود مشغول کرده این است: «بازگشت ترامپ چه معنایی برای ما خواهد داشت؟»
روزنامه کیهان طی مطلبی اجماع علیه برنامه هسته ای ایران را ناممکن دانست و قطع نامه ها را کاغذپاره خواند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نسبت به وتوی قطعنامه توقف نسل کشی در غزه توسط آمریکاواکنش نشان داد.
مسعود پزشکیان در بازدید پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برازنده ما نیست ایران با این چشم انداز و رهبری، عقب ماندهتر از سایر کشورها باشد، اظهار داشت: از کارشناسان بینالمللی برای مشورت دعوت میکنیم.
متن پیشنویس قطعنامهٔ ضد ایرانیِ ارائهشده به شورای حکام، منتشر و به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت همکاری با آژانس داده شد.
-------------------------------------------------------------