نبویان، عضو جبهه پایداری، با انتشار ویدئوهایی در کانال خود در ایتا درباره حواشی ابلاغ قانون عفاف و حجاب گفت: «زمانی که ما لایحه حجاب را تصویب کردیم قبل از سقوط سوریه بود، قبل از شهادت سیدحسن بود و شرایط را میدانید. اما بر اساس این که مبادا دشمن بخواهد ایران را سوریهسازی بکند.
تجمعکنندگان حجاب به مثابه هیزمی برای آتشدوقطبیسازی در جامعه هم عمل میکنند. موضوع حجاب زمینه بروز یک شکاف عمیق در جامعه در پاییز ۱۴۰۱ فراهم ساخت و جامعه را دچار ناآرامی کرد.
دو چهره روحانی با انتقاد از تندروی ها در مساله حجاب، تاکید دارند بعد از تصمیم شورای عالی امنیت ملی در توقف قانون حجاب، هر اقدامی خلاف این تصمیم، مفهوم عبور از مسئولان و نظام را ایجاد می کند.
یک روزنامه اصولگرا در واکنش به عدم اجرای «قانون حجاب» نوشت: «شورایعالی امنیت ملی مصوبه دارد که اگر موضوعاتی سبب چالش و تنش شوند، دبیرخانه میتواند آن را متوقف کند. وقتی میگوییم مصوبه دارد، یعنی مصوباتش بعد از تأیید حضرت آقا قانون است.»
علی مجتهدزاده یکی از حقوقدانانی است که شخصا با معضل توقیف خودرو مواجه شده است. مجتهدزاده درباره ابعاد حقوقی این نوع توقیفها و برخوردها میگوید: دولت چهاردهم بلافاصله پس از تشکیل اعلام کرد که به دنبال بازگرداندن قطار مدیریت و برنامهریزی کشور در مسیر تصمیمسازیهای قانونی و معقول است.
فحوای موضع اخیر رئیس مجلس این است، اساساً ما از قانونی تمجید میکنیم که نیاز به توضیح نداشته باشد، به آییننامههای پیچیده اجرایی محتاج نشود و در نهایت مورد رضایت جامعه باشد. ذهنیت آقای قالیباف به مسائل فرهنگی و اجتماعی که در دوران حضورش در پلیس هم دیده شد، اساساً مخالف برخوردهای فیزیکی و تنشآمیز است.
کاظم دلخوش، عضو کمیسیون ویژه بررسی لایحه عفاف و حجاب منتقد این قانون فعلی است و حالا می گوید با اصل هشتادپونجی شدن این لایحه مخالف بوده و خواستار تضارب آرای نمایندگان در این زمینه بوده است.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: امروزه در قوانین کیفری ایتالیا اگر کسی زنای محصنه کند با رجم مواجه میشود، ولی این قانون اعمال نمیشود. تلاش آنها این است که این قوانین را در کشورهایی، چون ایران از بین ببرند که روی چند قانون زنا و شرب خمر و حجاب کار میکنند.