دولتمردان چهاردهم بارها از تنظیم یک لایحه جدید درباره حجاب خبر دادند. اطلاع رسانی که تا به اکنون چندین بار از سوی دولتیها انجام شده، اما جزئیات بیشتری درباره لایحه مدنظر آنان ارائه نشده است.
ارسال پيامكهاي حجاب بعد از اصفهان در تهران، از جانب ستاد امر به معروف و نهي از منكر بازتاب زيادي داشته است. درباره اين پيامكها و ستاد امر به معروف تهران و سابقه سياسي آن، چه ميدانيم؟
محسن برهانی در حساب کاربری خود نوشته است:پلمب مراکز تفریحی و تجاری به علت اینکه برخی از بانوان #حجاب_شرعی را رعایت نکردهاند، هیچ مجوز قانونی و شرعی ندارد. نه این اماکن مصداق مرکز فساد و فحشا موضوع ماده ۶۳۹ قما هستند و نه ماده ۱۱۴ قآدک محقق شده است.
محسن مظاهری در تصریح و تبیین این نکته که «ارسال پیامک حجاب در اصفهان در سیر قانونی خود و توسط دستگاهها و کل مجموعههای حاکمیتی بوده است»، گفت: «طبق ماده ۳ قانون امر به معروف میتوان به صورت مکتوب امر به معروف کرد.»
محسن برهانی از برخی رفتارهای مشکوک در اصفهان به بهانه حجاب میگویدبرخی افراد و گروههای تندرو با رفتارهای فراقانونی به دنبال تکرار اشتباهات سال ۱۴۰۱ هستند
نبویان، عضو جبهه پایداری، با انتشار ویدئوهایی در کانال خود در ایتا درباره حواشی ابلاغ قانون عفاف و حجاب گفت: «زمانی که ما لایحه حجاب را تصویب کردیم قبل از سقوط سوریه بود، قبل از شهادت سیدحسن بود و شرایط را میدانید. اما بر اساس این که مبادا دشمن بخواهد ایران را سوریهسازی بکند.
تجمعکنندگان حجاب به مثابه هیزمی برای آتشدوقطبیسازی در جامعه هم عمل میکنند. موضوع حجاب زمینه بروز یک شکاف عمیق در جامعه در پاییز ۱۴۰۱ فراهم ساخت و جامعه را دچار ناآرامی کرد.
دو چهره روحانی با انتقاد از تندروی ها در مساله حجاب، تاکید دارند بعد از تصمیم شورای عالی امنیت ملی در توقف قانون حجاب، هر اقدامی خلاف این تصمیم، مفهوم عبور از مسئولان و نظام را ایجاد می کند.