افسردگی و اضطراب

برای پیشگیری از افسردگی، رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی می‌تواند نقش مهمی داشته باشد. غذا‌هایی که حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ هستند، مانند ماهی سالمون، گردو و دانه‌های چیا، تأثیر مثبتی بر سلامت مغز دارند و می‌توانند از بروز افسردگی جلوگیری کنند.

مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌گوید ۱۴.۸ درصد از مصرف‌کنندگان گل، دانشجویان و ۳.۷ درصد، دانش‌آموزان هستند. به گفته او، در جمعیت معتادان هم، حشیش و گل با فراوانی ۴.۴ درصد، در رتبه دوم و بعد از تریاک است. ۳۳.۳ درصد مصرف‌کنندگان گل، بیکار و ۵۱.۹ درصد مصرف‌کنندگان گل در گروه سنی ۱۵ تا ۲۹ سال هستند.