مصرف نمک

احمد اسماعیل‌زاده

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: با افزایش سن به‌ویژه در دوران یائسگی، اگر دردهای استخوانی آغاز شود، این می‌تواند نشانه‌ای از خطر ابتلا به پوکی استخوان باشد. برای پیشگیری و مدیریت این وضعیت، مصرف منظم لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

مصرف نمک

دکتر شکور امیدی، رئیس انجمن دیابت ایران می‌گوید: نمک یدداری که ما مصرف می‌کنیم، فقط کلر و سدیم دارد. در حالی که دیابتی‌ها که ادرارشان زیاد است، تمام املاح از بدن‌شان دفع می‌شود و چیزی باید باشد تا املاح بدن آن‌ها را تامین کند.

استفاده از نمک دریا یا نمک کوه به دلیل نداشتن ید و وجود ناخالصی‌های مضر برای سلامتی مناسب نیست. از جمله مهم‌ترین ناخالصی‌های نمک‌های کوه و دریا می‌توان به شن، ماسه، خاک، مواد آلاینده مانند سولفات کلسیم، منیزیم، سرب، جیوه آرسنیک و کادمیم اشاره کرد.

 

گفتگو