رویداد ۲۴

گزارش رسانه‌های آمریکایی نشان می‌دهد بعد از خروج از جلسه‌ای محرمانه درباره حمله آمریکا به ایران، سناتور‌های دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا بر سر این‌که حملات اخیر تا چه اندازه برنامه هسته‌ای این کشور را عقب انداخته، به توافق نرسیدند.

تصاویر منتشرشده توسط ارتش اسرائیل در روز جمعه نشان می‌دهد که جنگنده‌های ساخت آمریکا از نوع F-۳۵، F-۱۵ و F-۱۶ در حملات هوایی به ایران مشارکت داشته‌اند.

الهه حسین‌نژاد

جریانی که مدعی دلسوزی برای زنان و دختران است، باید پاسخ دهد چرا چند هفته قبل که یک خانم کارشناس- مجری رسانه ملی با ضربات چاقوی پسرخاله‌اش در جریان سرقت در خانه‌اش به قتل رسید صدایی از آنها بلند نشد؟ 

سرقت در ایران

الهه حسین‌نژاد، دختر ۲۴ ساله‌ای که ظاهرا به خاطر مقاومت در برابر تسلیم گوشی آیفون خود جانش را از دست داده، بازتاب دهنده خشونتی شده که در زیر پوست پایتخت جا خوش کرده است.

سگ های ولگرد

جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب، انتقال و همچنین غربال‌گری آن‌ها به این صورت که اگر دچار بیماری‌های جدی باشند، مرگ آرام را برایشان انجام می‌دهند، یکی از کار‌هایی است که به صورت اصولی در خیلی از کشور‌های دنیا از جمله گرجستان، ارمنستان، ترکیه، مراکش و... در حال صورت پذیرفتن است، ولی از آن‌جایی که این روند براساس این پروتکل‌ها در ایران انجام نمی‌شود، موضوع سگ‌های ولگرد همواره به عنوان یک معضل مطرح می‌شود.

بن گوریون

ابوهانی، یک کارشناس امور منطقه در گفت‌و‌گو با سایت اماراتی ارم نیوز معتقد است که «هرگونه حمله‌ای از جانب اسرائیل علیه ایران غیرمستقیم و شاید بدون اعلام قبلی باشد.»

 

 ۱۴ سال گذشت، بالاخره می‌خواهید با حصر چه کنید؟

 از میان دو راهی که برای نظام پس از پیروزی بر معترضان به نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸ وجود داشت، یکی قتال و غلبه و دیگری صلح و بازنگری در نتایج آن انتخابات، حاکمیت نظام سومی را برگزید! استخوان را تا ۱۴ سال بعد، لای زخم باقی گذاشت تا دست روزگار میان متظلمان و ظالمان هر دو سوی ماجرا قضاوت کند. گویی نظام ناخواسته و ناگفته برای داوری نهایی از خودش سلب مسئولیت کرده و کشف حقیقت و مجازات خاطیان را بر گردن ستبر و صبور تاریخ گذاشته باشد. 

 ترامپ اگر دست از باج‌خواهی بردارد و زبان زور و قلدری را کنار بگذارد، با ایران هم می‌تواند مذاکره کند.

طی بیست سال گذشته، کشور‌های غربی هر بار با پیشنهاداتی بر سر حل و فصل پرونده هسته‌ای ایران، پای میز مذاکره با تهران نشستند تا برای آنچه نگرانی‌های جامعه جهانی نسبت به فعالیت‌های هسته‌ای ایران، می‌خواندند، راه حلی پیدا کنند. گاهی این پیشنهادات منجر به توافق می‌شد و گاهی همانند امروز، گزینه مذاکره و توافق را دور از دسترس‌تر از همیشه، نشان می‌داد. در طول این سال‌ها، پیشنهادات غرب به ایران بین ارائه مشوق‌های اقتصادی و اعمال تحریم‌ها در نوسان بوده است.

چرا ترامپ درباره ایران سکوت کرد؟

فرضیه‌هایی در واشنگتن وجود دارد که نخستین آنها، این است که دولت فعلی آمریکا در سطح مشاور امنیت ملی، وزیر خارجه و وزیر دفاع در حال کار برای تدوین استراتژی جدیدی در قبال ایران است. ترامپ مسائل داخلی این کشور به ویژه مساله مرز‌ها و مهاجران غیرقانونی و مبارزه با تورم را در راس اولویت‌های خود قرار داده است.

گفتگو