خشونت علیه زنان

خشونت خانگی علیه کودکان

مونیکا نادی، وکیل دادگستری می‌گوید: «ماجرای نیان به خوبی نشان می‌دهد که او طبق قانون حمایت از کودکان و نوجوانان، وضعیت مخاطره‌آمیزی داشته است. پدر و مادر او جدا از هم زندگی می‌کردند و این کودک اجازه ملاقات با مادر را نداشته است. همچنین، آن طور که گفته می‌شود او حتی از حضور در محیط‌های اجتماعی مثل مدرسه یا مهدکودک هم محروم شده بود.»

خشونت علیه زنان

مهم‌ترین اقدامات عملی در این زمینه به تلاش‌های معصومه ابتکار، معاون حوزه زنان دولت دوازدهم و سایر فعالان این حوزه بازمی‌گردد که لایحه را در دولت دوم روحانی تصویب و راهی بهارستان کرد.

 خشونت علیه زنان

فاطمه راکعی نماینده ادوار مجلس گفت: وقوع رخداد‌هایی از رفتار‌های خشونت‌بار علیه زنان و دختران و برخورد‌های تند و قتل‌ها، فرزندکشی، همسرکشی و…برخی نماد‌های عینی از گسترش خشونت علیه زنان است. 

نهاد زنان سازمان ملل به تازگی اعلام کرد: تقریبا از هر سه زن، یک زن یک بار در زندگی مورد خشونت قرار گرفته است؛ و این یعنی یکی از ما سه تن سیلی خورده، ناسزا شنیده، موهایش کشیده شده، رانده شده، نادیده گرفته شده، مجبور شده و... به راستی تنها یکی از ما سه تن؟

موافقان لایحه منع خشونت علیه زنان بر این باورند که تصویب چنین قانونی می‌تواند گامی بلند برای حمایت از زنان و کاهش خشونت‌های اجتماعی و خانوادگی باشد.

فاطمه مهاجرانی نوشت: روز جهانی منع خشونت علیه زنان، یادآور مظلومیت زنانی است که بار سنگین انواع تبعیض‌ها و خشونت‌ها را بر دوش کشیده‌اند تا آیندگان شاهد صلح و عدالت باشند.

 

گوی خبر-فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان، نوشت:

خشونت علیه زنان مشکلی عمومی و فراگیر است. سکوت زنان و بردباری آنها در برابر خشونت نه تنها از شدت رفتار‌های خشن و توهین‌آمیز نمی‌کاهد، بلکه موجب تداوم اعمال انواع و اقسام خشونت از سوی مردان می‌شود و بر این باور نادرست صحه می‌گذارد که رفتار خشونت‌آمیز حق بی‌چون و چرایی است که به مردان اعطا شده است تا در مقام پدر، شوهر، کارفرما برای سرکوب زنان از آن استفاده کنند.