کاهش وزن

تنظیم قند خون
دکتر جوزایی:

کاهش وزن ۵ تا ۱۰ درصد میتواند سطح خون را بهبود ببخشد و نیاز به دارو بیماران دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

 کاهش وزن

بهبود متابولیسم با تنظیم وزن و حمایت از عملکرد‌های بدن، نقش مهمی در سلامت کلی ایفا می‌کند. متابولیسم سریعتر به جذب موثر مواد مغذی، هضم و ترمیم سلولی کمک می‌کند و سطوح بهینه انرژی و عملکرد سیستم ایمنی را ارتقا می‌دهد.

انجیر میوه‌ای بسیار مغذی با خواص زیاد است که بیشتر در آسیای غربی و کشور‌های اطراف رشد می‌کند. انجیر مواد مغذی فراوان و خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد. از جمله خواص انجیر می‌توان به کمک به هضم، کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و مدیریت قند خون اشاره کرد.

طالبی یکی از میوه‌های محبوب فصل تابستان می‌باشد، این میوه یکی از گزینه‌های خوب برای اضافه کردن به برنامه غذایی می‌باشد.

برای کاهش وزن چه خوراکی‌هایی مصرف کنیم؟

این روز‌ها چاقی معضل بزرگی برای بسیاری از مردم شده است و داشتن بدنی عاری از چربی آرزوی بسیاری از افراد است. سبک زندگی و نوع خوراکی‌های مصرفی و نحوه طبخ آن‌ها باعث شده است که بسیاری از مردم با مشکل اضافه وزن دست و پنجه نرم کنند.

بهترین صبحانه برای لاغری

مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند چای و قهوه نیز به مقدار متعادل مفید است چراکه به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می‌کند.

معجزه آب کرفس برای لاغری و کاهش وزن

کرفس یک گیاه کم‌کالری است که به داشتن مقدار زیادی آب شناخته می‌شود. این سبزی مواد مغذی زیاد و خواص متنوعی برای سلامتی بدن دارد.

اگر هدف کاهش وزن است، با کاهش کالری دریافتی یا سوزاندن کالری بیشتر از طریق ورزش یا هر دو (ورزش و افزایش تعریق) می‌توان به این هدف رسید. البته باز هم تاکید بر این است که تعداد کالری برای هر فرد با توجه به عوامل و اهداف فردی متفاوت است و در همه افراد مشابه نیست.

این ویتامین‌ها باعث کاهش وزن و لاغری می‌شود

مصرف ویتامین D کافی می‌تواند به بهبود حالات روحی، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از افسردگی کمک کند و انگیزه افراد را برای رعایت رژیم‌های غذایی سالم افزایش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد در افراد دارای اضافه وزن معمولا کمبود ویتامین دی مشهود است.

عسل و سیر به دلیل خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی شناخته شده‌اند. سیر حاوی آلیسین است، یک ترکیب گوگردی که وقتی سیر را له یا خرد می‌کنید فعال می‌شود. نشان داده شده که آلیسین دارای اثرات ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی است و به بدن در مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کند.