سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه با تمرکز بر جذب سرمایههای عربی، تحکیم روابط امنیتی با عربستان و پیشبرد پروژه عادیسازی در میانه بمباران غزه آغاز شده است. او با وعده توافقات بزرگ اقتصادی و سیاسی، در حالی راهی ریاض، دوحه و ابوظبی شده که اظهاراتش درباره «ریویرا» کردن غزه خشم فلسطینیان و حتی نگرانی متحدان را برانگیخته است.
روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست گزارش داد که پیش بینی میشود دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان نشست با مقامات کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در نیمه ماه میجاری در ریاض کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.
جمهوری اسلامی ترجیح میدهد مذاکرات شلوغ نباشد. زیرا افزایش تعداد بازیگران، علاوه بر دشوار شدن هماهنگیها، خطر درز اطلاعات و افزایش نفوذ بازیگران ثالث (مثل اسرائیل) را بیشتر میکند.
توافق سال ۲۰۱۵ محدودیتهای سختگیرانهای بر برنامه هستهای ایران اعمال کرد. ایران تنها مجاز بود اورانیوم را تا سقف ۳.۶۷ درصد غنیسازی کند. میزانی کمتر از سطح ۲۰ درصدی مورد نیاز برای بیشتر اهداف صلحآمیز و بهطور قابل توجهی کمتر از آستانه ۹۰ درصدی لازم برای تولید سلاح.
بایدن برای اولین بار پس از ترک کاخ سفید به دفاع از تامین اجتماعی پرداخت و دولت ترامپ را متهم کرد که با کارها و اقداماتش این برنامه حیاتی را نابود کرده است.