فیلترینگ

در طی چند ماهی که مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور پا به ساختمان پاستور گذاشته است، چند تجمع هر چند کوچک از سوی برخی از گروه‌های تندرو برگزار شد که وزارت کشور از برخورد با آنان خبر داد.

چندعامل در شروع رفع فیلترینگ نقش داشته است، یکی مطالبه‏‌گری و ایستادگی مردم بود؛ سه سال پیش می‏‌خواستند طرح صیانت را اجرا کنند، اما مردم با تشکیل کارزار‌ها و اعتراض‌‏های گسترده در این باره، جلویش را گرفتند. عامل دیگر این است که تجربه نشان داده فیلترینگ بی‌‏اثر و بی‌‏فایده است.

افکار عمومی پس از ماه‌ها انتظار برای رفع فیلتر از گوشی‌های تلفن همراه، با این خبر مواجه شد که «فقط "واتساپ و گوگل‌پلی" رفع فیلتر شدند

اینستاگرام و یوتیوب فیلتر می‌ماند؟

شورای عالی فضای مجازی ایران، در جلسه روز سه‌شنبه با رفع فیلترینگ یا «بازگشایی» واتس‌اپ و گوگل‌پلی موافقت کرد. سومین جلسه شورای عالی فضای مجازی که در دولت چهاردهم و به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد، اما خروجی قابل قبولی برای افکار عمومی نداشت.

گویا الان شوراى عالى فضای مجازى به رفع فیلترینگ تن داده است اما به صورت گام به گام. 

انتقاد تند رسانه اصولگرا از مدافعان فیلترینگ

اعداد و ارقام رسمی در پیمایش‌های مرتبط با مراکز افکارسنجی و نیز در روایت مسئولان، نشان می‌دهد بیش از ۸۵ درصد کاربران اینترنت در کشور از فیلترشکن استفاده می‌کنند؛ لذا باید چشم انتظار بمانیم تا شاید این هفته تصمیمی به نفع جامعه اتخاذ شود.

 تاریخ دقیق رفع فیلترینگ مشخص شد

سعیدرضا عاملی، عضو شورای عالی فضای مجازی:مسئله رفع فیلترینگ این هفته در شورای عالی فضای مجازی به نتیجه خواهد رسید.

دبیر پیشین شورایعالی فضای مجازی گفت: از ابتدا هم قرار ما فیلترینگ دائم نبود و بحث بر سر دوره‌ی گذار بوده است و به نظر من این دوره سپری شده است.

ستار هاشمی وزیر ارتباطات گفت: رفع فیلترینگ به جد در دستور کار دولت است و جلسات متعددی تشکیل شده است.