مهدی قنبر، منتقد سینما در تحلیلی بر فیلم «بازی خونی» دومین ساخته «حسین میرزا محمدی» نوشت: فیلم سینمایی «بازی خونی» به کارگردانی «حسین میرزا محمدی» قرار بود اثری باشد که به درگیری خونین و رشادت مردم آمل در برابر کشتار «اتحادیه کمونیستی سربداران» بپردازد و در خلال آن با ورود قصهها و شخصیتهای غیرواقعی و داستانهای حاشیهای آن بتواند ضمن وفاداری به آن اتفاق تاریخی یک درام درخور تأمل نیز خلق کند؛ اما دریغ که فیلم در هیچیک از اهداف خود موفق نیست.
اگر سری به سانسهای سینماها بزنید، میبینید که اکران این سه فیلم یا به صورت تک سانس یا به صورت محدود در سینماها نمایش دارد. از آن طرف فیلمهای کمدی بیشتر سانسها را به خود اختصاص دادهاند. پرسشی که پیش میآید اینکه نابرابری در اکران به چه دلیل است؟
«در فیلم «جوانمرد»، سکانسی وجود داشت که تمام فضا در یک کافه میگذشت و قرار بود صحنه زد و خورد ایجاد شود. به این ترتیب که فردینِ از طبقه بالا به زمین بیافتد. در آن صحنه حاضر بودم و، چون فردین هم با کار من آشنا بود؛ خواست که این صحنه را بازی کنم. بعد کاپشن خودش را درآورد و داد به من تا بپوشم. من هم به طبقه بالا رفتم و از ارتفاع ۷ متر خودم را روی میز شیشهای انداختم و میز شکست.»