خودکشی در ایران

«زن جوان ریزنقشی خود را به سمت قطار در حال حرکت مترو انداخت». خبرنگار ما حدود ساعت ۱۴:۲۰ روز دوشنبه ۱۸ فروردین در خط سه متروی تهران حضور داشت که شاهد صحنه خودکشی یک زن جوان بود

معاون وزیر کشور گفت: متاسفانه به دلیل اینکه بانوان نسبت به آقایان آسیب‌پذیری بیشتری دارند، نرخ خودکشی در بانوان بیش از آقایان است.

افزایش نرخ خودکشی یا شیوع سکته‏ و ایست قلبی در بین پزشکان جوان و رزیدنت‏‌ها در اثر فرسودگی شغلی، اضطراب و ناامیدی، نبود دریافت حمایت روانی و اجتماعی، احساس ناکامی در انتظارات یا فشار‌های روانی در نبود آزادی‏‌های فردی و اجتماعی، نشان‏‌دهنده گستردگی بحران‏‌های عمیق روانی و اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه است

رئیس وقت کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر سال ۹۳، اعلام کرد که سالانه ۱۷ تا ۱۸ نفر در ایستگاه‌های مترو خودکشی می‌کنند. پژوهشی در سال ۹۴ نیز نشان داد که نرخ خودکشی در متروی تهران روند افزایشی داشته است.

بر اساس آمارهای رسمی آمار خودکشی در ایران در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۹۵ (یعنی در طول ۷ سال) حدود ۵۱ درصد افزایش داشته است.

حضور ۳ دختر نوجوان روی پشت‌بام یک ساختمان پنج‌طبقه و مرگ یکی از آنها بر اثر سقوط در شامگاه پنجشنبه معمای تازه‌ای را مقابل پلیس و دستگاه قضائی قرار داد.

علت خودکشی همزمان ۳ برادر در تهرانپارس چه بود؟

به دنبال خودکشی وحشتناک ۳ برادر جوان در تهرانپارس، یک سناریوی جنایی مقابل بازپرس ویژه قتل قرار گرفت. در این حادثه ۲ برادر به کام مرگ فرو رفتند و یک نفر از آنها زنده ماند که به نزدیک‌ترین بیمارستان منتقل شد.

معاون دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به خودکشی ناموفق یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه گفت: این حادثه پس از بروز اختلافات شخصی در خوابگاه رخ داد و اقدام سریع مسئولان باعث نجات دانشجو شد.

مرد جوان تهرانی بعد از قتل مسلحانه همسرش دست به خودکشی زد.

نزاع در لغت‌نامه، به درگیری، کشمکش، جدال و دعوا معنی شده است، براساس آمار پزشکی قانونی در روز ۱۷۰۰ نفر برای پیگیری نزاع به این سازمان مراجعه می‌کنند.